babyBOOM here comes the BOOM!



Belle(tv) produced och satt i verket av  Emma och Pierre samt Isabella(th) exclusivly produced by Tina and Sergio

Uuuuunderbart! Har varit med mina Gals idag o förutsättningarna o vardagsutsikten där har ju förändrats radikalt! vi har ju fått 2 nya medlemmar till vårt Pink-Ladys-team o bara inom loppet av 1år!! Starkt jobbat mina suggor! the more the merier!!

Den bittra sanningen!



Jag saknar redan Uppsala! Fast jag har faktiskt inte hunnit mer än o börjat packa upp, städa o tvätta sen jag kom hem så det är kanske inte så konstigt! Imorgon ska jag träffa mina girls o det finns definitivt på min PRO-skåne-list :)

Ses i stadsparken! xx

Partypatrullen har presterat!


Jag är nu officiellt tillbaka i skogen efter o har bott i centrala Uppsala i närmre 6månader, och se vad som hände med min blogg, jag har varit i skåne i fem timmar o tre av dom har jag lagt på Yatzy och två timmar på min nya bloggdesign! Blev det inte uuuunderbart, wohoooooo i feel guuuud!! http://www.youtube.com/watch?v=FeZ5R3C5bzs så bra känns det!






Sista helgen i Uppsala


yes då va vi inne på slutspurten, avskedsfest i torsdags, sofie hade riggat dj så vi har stört grannarna 2våningar upp, bra sofie, ditt fel!



O någon gång under planeringsstadiet för den här festen nämnde jag peruk, vilket jag fick ångra bittert inne på stokholms-nation som ensam lilnett, kan konstantera att det är hårt jobb o försöka smälta in när man har lila hår..o solglasögon förstås, för ska det va så ska det VA!



lagom nöjd med resultatet.

Igår var vi ute, undercover det vill säga utklädda till vanligt folk, började på oasia, svängde förbi blue moon, mellanlanda på flustret och störtade på Birger Jarl!





Sister n brother in crime!


men den här kvällen ska jag avnjuta i min säng, hurra för ryggläge!

Glad Påsk!



Ännu har jag några esse kvar i rockärmen, Latin Sambas 25års jubleium i Malmö o det firar Sara med Salsa o Samba på scen inför ett fullsatt Palladium.

Måste ha varit någon gång under 2005, hade glömtbort bilderna foton är lite som antikviteter, går upp i värde med åren, denna bilden är ju jätterolig nu, o helt inne i tiden,
Jag som påsk-ris! Håll till godo;

 







GLAAAAAAAAAAAD PÅÅÅÅÅSK!

RSS 2.0