Bio Ikväll :)


wohoo bio ikväll :) ska se Sex and the City 2 såklart, har inte fått så bra kritik men vad gör väll det när man har popcorn, chips o godis att tillgå :)

o vet ni vad (du, Elin) tamtadaaaam o trummvirvel, åker till Sthlm o Uppsala ihelgen med Stephanie :):) ska bli riktigt skoj!! Träffa Sofie o alla glada,. o Marco förståss, äääääääääääntligen!!!! Puppy here I come!




En glad och alldeles underbar Puppy :)


Hej Elina


Idag har jag skrubbat hallgolvet med en tandborste skulle jag vilja skriva men det är inte sant, jag använde diskborsten! 45 minuter skrubbande o 45 minuter av mitt liv jag inte kommer få tillbaks o resultatet är lika med noll, överskattade mitt klinkerrent en aning, efter att ha läst instruktionerna o varningsrutan blev det full mondering o tydligen har jag misslyckats med 1del klinker rent o 2delar vatten för jag ser ingen skillnad, bähääääää vill ha svart svart svart golv, inte gråååååtttttttttt av byggdam, inte nuuu 3veckor sedan jag flytta in o jag har inte blivit av med skiten ännu, o då moppar jag VARJE JÄVLA DAG, aja det är bara o ge sig på det imorgon också, o då ska det inte spädas med vatten nu jävlar vill jag ha resultat!! RENAT SKA DE VA, skål Elina!

xoxo



Golvet som bråkar med mig o jag



Smakprov på Lägenheten, Elin kom hit nu



Jag en vanlig dag i som i dag vid denhär tiden


RSS 2.0