Gammal som gatan

Känner ni som jag att tiden har sprungit iväg? Lyssna här då, Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem, Vi som lärde oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövdes pantas för att köpa 100 st bugg, Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt, Vi som samlade på allt - främst kapsyler. vi som på egen hand lärdes oss allt om datorer och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail. Vi som vet skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal, vi som upptäckte erotik genom ryska posten, vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen) Vi som jublade när svarta tavlan byttes till whiteboards i skolan vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor och ishockeykort vi som fick spela in musik på kassettband genom radion,vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga vi som använde telefonkort och personsökare innan mobilernas tid vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna vi som älskade bockstyren och tävlade i max antal växlar på cyklar, vi som var jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera vi som hade gameboy color med färggrant hölje, inte färgskärm vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000

VI ÄR FAN HISTORIA!!


Shady's back

såja ny månad o mitt förredetta överbelastade mobilabredband är ett minne blott, då börjar vi om på ny kula, kanske inte blir lika många filmer o album denna månaden men så sa jag förra månaden också o se vad som hände :) gick ju ungefär som det går med napa varje sommar, att jag aldrig får nog.

haha men lyssna här läste metro föra veckan o där hade dom listat de top tio knasigaste klagomålen de ledande svenska resebolagen fått handskas med någonsin o jag kunde inte sluta skratta haha men favoriten var damen som klagade på att någon från receptionen suttit o höjt o sänkt volymen på hennes tv hela veckan hahahahaha, störigt ju jag förstår henne! undra om företaget blev ersättnings skyldiga, haha

ss

Hemlängtan

Idag längtar jag hem :( Mami o Papi.. Slog mig idag att jag kommer bara träffa dom i 2veckor på över ett halvår till.. jag har ju alltid varit hemma på vintrarna, men nu har jag ju tydligen fått för mig o bo i muppsala lite siså där, en väldigt bra ide men mamma o pappa är ju inte här! :( så när ska jag få va med dom igen,.. egentligen!


Här bor dom, mina små päron till föräldrar, tänk er där inne knatar dom runt o jag sitter här :( MITT HEM!


Här har vi våra hästar också, dom tycker jag vanligt vis inte om, men idag gör jag!!


Förresten skrev jag i förra bildtexten, systrarna som gör mitt liv svårt o leva? läs: SYSTRARNA som gör mitt liv i uppsala värt leva! Vad vore jag utan systrarna Russberg? Ännu mer vilsen om inte annat ;) men dom är mina rocks!
Tråkig blogg det blev idag, jag som brukar vara så rolig, men då kan jag citera receptionisten på Annas jobb, "lönen är ersättning för förlorad fritid" så blev bloggen genast mycket mer genomtänkt o fräck så som jag gillar, o med det sagt är det bäst jag vänder ansiktet i kudden för imorgon börjar mina 11hs pass o det verkar aldrig ta slut!
 

Förespråkar tryckare


jaha nu har jag legat o blivit upprörd här, jag har funderat på vafan vi inte får dansa tryckare längre för?! vad hände, nejnej när man va liten o nykläckt då dansade man tryckare i ring, med hångel o sökande händer. Vad förväntas nu? ska man ragga upp killen i baren o ta med honom hem innan man får ta på någon nuförtiden?!
vad krävs av dagens sammhälle egentligen, definitivt bättre förr, då fick man testköra på plats! inte nog med det, det var inga problem o byta partner om man inte var nöjd! det värsta som kunde hända va ju att man inte visste vem man skulle ge hjärtat till på alla hjärtans dag, annars kunde man ju byta friskt!! Jag o Suzanna bytte faktiskt killar rakt av, jag kommer inte ihåg om jag var tillsammans med Patrik o bytte till mig Christian eller tvärtom, men det spelar inte så stor roll för vi umgicks endån alla fyra o det enda jag egentligen var intresserad av va o klappa hunden!!
men jag fick ju mer kroppskontakt på den tiden iallafall, man dansade ju sig varm till celine dion, min favorit va när  man gjorde den dansleken, snöbollen kalla vi den, när ett par började dansa, sen fick dom byta o bjuda upp nån ny lycklig själ som stått o gömt sig i gardinen på gymnastiksalen o på så sätt dansade alla tryckare tidsnog o alla fick ju dansat med alla!!! eller ja iallafall den lyckans osten som vågade dansa första dansen inför alla,..

dessutom såldes det ju godis o korv inne på stället!(jag vet att slagthuset säljer korv inne! MEN) o dessutom gick ju vinsten till klasskassan och gott ändamål! inte till farbror pölsemannen i sin villa på franska rivieran!! eller inte heller till kalles("festfixare1") o johans("festfixare2") resekassa med destination stureplan med vipkort o helrör för den delen. (se där slog jag slagthuset på fingertopparna FAST dom har korvförsäljning, dessutom har dom väll blivit av med alkoholtillståndet o är till salu så vad är då korven bra till) fast en sak är säker, inte hade jag velat se mamma i korvståndet i en t-shirt med trycket "Het morsa säljer Hot dog" i dagens läge....




Jag lägger mamma incidenten på hyllan o röstar för moppe, tryckare o dålighy!

Ett testvarv på dansgolvet i tryckare vore perfekt! man kan klämma lite, få in takten o samtidigt hinna viska något i hans öra av valfri garong!

annars nuförtiden får jag va glad för en "hejhej tjena kram" på stan på väg till eller från jobb det är det närmsta kroppskontakt jag kommer!



det har sagts före mig men jag säger det igen, DET VAR BÄTTRE FÖRR!

Oasia


Jaha då har man varit på Oasia med sofie o druckit ett glas vin, galet va?! inte vinet alltså utan MÄNGDEN! ;) det var najs faktiskt,

Får se om morgondagen, blir utgång iallafall. Korridorsfest(inte helt otippat för o va uppsala eftersom 3 av 4 bor i korridor) sen får vi väll svänga förbi maxad på bowlaget också, sen vill jag ta en svängom på BJ får väll se om frugan kan gå med på det :)

Idag har jag kännt mig lite blue (http://www.youtube.com/watch?v=H25lz7gchaw) men max kom förbi o fika, plus ikanten på honom, eller rentav en guldstjärna faktiskt! sånt beteende ska belönas! helt för få kändisar på jobb, mest gunnar o agda vilket innebär rullatorträff trevligt det också visserligen men inte när dom bokat OVANVÅNINGEN o när man redan diskuterat vädret o ledverk med dom första femtio!




Jag är hungrig!!!!!


Kanon Bra!



"The world slows down but my heart beats fast right now, I know this is the part were the end starts!" -Pussycat Dolls - I hate this part


http://www.youtube.com/watch?v=8RbgOQKFII8&feature=related

Kan det bli bättre? Troooor inte det, påminner mig om dig Elina, o dom 10minuterna i början på flygresan till London när du fortfarande hade batteri på din Ipod!! hahahaha Luuuv ya!!


o denna då, http://www.youtube.com/watch?v=fwgg38NgqME så ska det låta tjejer !! Där har vi den rätta inställningen!


Bejrit!



:) Emma la upp en bild på Fb på mig o Dudanna idag, gulliga va?? :) Längtar hem lite när jag tittar på bilder från förr, när vi hade ett gäng, när vi stadiga Lommabor fortfarande höll ihop, nu är vi alla utspridda o har tagit olika vägar i livet! sjukt när man tänker på det!

o dessutom pratade jag med Farhad idag, lääänge sedan men det visar sig att han kom o tänka på mig efter att ha sett ett klipp från youtube, han liknar mig vid den här berit, http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKxSCrsgTa4c%26feature%3Drelated&h=548a212137f21813b6f2c1ef3a00e176 HAHA tack för den!! jag som trodde han saknat mig o verkligen ville prata, o kärleksförklara sig men nejdå, här får man Berit me kaffet som runnit till kastat i ansiktet!! ;);)

Annars, kom just från jobb, tänkte sova lite nu o faktiskt vakna o kanske gå en sväng på stan imorgon innan jag börjar jobb, vill ha mig ett par jeans, ett sånt par jeans som funkar till allt, ett par klockrena jeans, som sitter som smäcken! inga som töjjer sig, inte några som sitter löst i midjan o fast på låren haha eller tvärtom, nä nu är jag på jakt efter dom perfekta jeansen! har ni några förslag??

xxx

ehm, Chris Brown, David Obregon,.. two loves??

Kolla här har du världens mes, :) o vänta lite läs under CBhär har du Chris Brown!! IIIDENTISKA på dessa bilder, se&hör nästa, lika som bär!!

David Obregon                                                                              Chris Brown

Skrämmande ellerhur?! Siiiiiiiiiiiiiiiiick vilken lik bild, jaja det blir Se & Hör nästa! Lika som bär!!! Hahaha helt sjukt!!! Eller är det bara jag som ser det?? hallå hjälp mig, är jag koko eller är dom identiska på bilderna??!

Alltså om det inte framgår, killen på den vänstra bilden är INTE Chris Brown!! Han är en vanlig dödlig som du o jag, fast en något bättre sådan än dom flesta, men det här, oj NU har han tagit det till en heeeeelt annan nivå, min favorit bild också, så ha CB gjort en ripoff på den!!

ser ni vad jag ser? tacksam för svar!! / en vilsen själ

Chris Brown, one love!



shiiittttttt har typ spenderat sista timmarna på o kolla runt på Chris Brown, wooow he makes me go BAANAANAAZ! Tror ni han är längre än mig? hoppas det hade velat ha högklackat på bröllopet, men whopwhop det löser sig nog!

Inte hänt mycket idag som ni förstår, har fått den nya diskmaskinen levererad till jobb, kulkul snart är ombyggnaderna klara, o det är ju najs, eftersom jag jobbar mer eller mindre dubbelt nu för o hinna med allt med leveranser o shiiiiiiit, dessutom kommer jag få jobba 09.00-20.00 hela nästa vecka o det är iiiinget skoj alls faktiskt, dessutom så kommer ju Elina o Chris upp hit då o hälsar på o jag ska jobba 11h/dagen !! va fan hände..

nä nu säger jag hej o svej, stänger ner hjärnkontoret, sess med er!

I've gone out to look for myself. If I come back before I return, please tell me to wait!!!!!

o för er som vill ha lite loooooving, kolla Länken C B, WAAAAHOOOOAAAW thats my boi

Tagen på sängen av KONSTAPLEN!


Ja mina vänner, jag hade inte tänkt blogga idag för jag hade inte mycket på hjärtat o ingen speciellt hade hänt idag, tills nu för fem minutersedan när polismännen lämnade min lägenhet! Eller ja händelsen är ju egentligen NÄR DOM STORMADE lägenheten!

Ligger på sängen o kollar på tv, allt är frid och fröjd tycks mig höra lite plingeling på dörren men bestämmer mig för att det inte är något att bry sig om, halv tolv på natten en måndag, tjena det är inte åt mig iallafall!

utanför. genom springan i dörren ut till vardagsrummet ser jag något blinka som en flushlight, o bam dörren slås upp o där står han det tar lite tid för mig o se vem o vad an detta som kommer o besöker mig in på småtimmarna eftersom jag har en ficklampa riktad i ansiktet men sen ser jag han konstaplen i sin uniform o han ropar till kollegan, jag har hittat en till!

tjeeena fabror polisen sara här ja kan jag stå till tjänst med något? nä jag ljög, jag kissade på mig o höll händerna högt över huvudet där dom kunde se dom,. typ. i
allafall jag kommer upp ur sängen, hittar anna i nattsärken i sitt rum med nästa polis, o sofie den jäveln, den tredje o värsta av oss alla är på okänsplats o i säkert förvar.. o nu hör o häpna, polisen har fått HUSRANNSAKNINGS ORDER på denna lägenheten, där ryker annas sprit på påse från afrikat! direkt, nä men tydligen letar dom efter killen som bodde här innan oss o tydligen fortfarande är skriven här. whop whop
efter lite kvinnlig list o övertalningsteknik framgick det till poliserna att hmmhmm inte bor här utan här är det ett gäng friska (läs: snygga singel)tjejer som hyr husrum, så nu när jag tänker på det verkar det realistiskt om dom kommer tillbaka :) haha..
iallafall summan av kardemumman är att vi slapp få vändt upp och ner på våra saker!!

Nu har dom gått, o Anna kan somna om,.. eller kanske inte :)

Ja detta var nog det händelserikaste på mina senaste månader, fint ju. Nä nu ska nog personalansvarig på café Linné sova, arbetsintervjuer imorgon..

xoxo sassygirl

whats in it 4 me


Söndag kväll o jag har legat i sängen hela dagen, inte mitt stoltaste ögonblick!
men det får man lov när man jobbat som jag den senaste tiden, jag får speel jag måste hitta på nått snart, o jag är rädd för att min räddning kommer komma i form av ännu en säsong på cypern..

kanske inte heller något stormsteg i karriärs-stegen men nog så mkt bättre än o va kvar här i muppsala på café Linné!

xx

RSS 2.0